samleie etter fødsel norsk sex forum

Selv om man bruker kondom er det ikke annbefalt å ha sex så tidlig som en uke etter sunnypeople.eu skal heller ikke bruker tampong i denne sunnypeople.euttet sex 6 uker etter fødsel - Anonymforum. Jegvil tro det er mer "unormalt" å ha lyst på sex 2 uker etter fødselen enn å ikke ha det. Dessuten trenger vel ikke all sex å være samleie? Når hadde dere samleie for første gang etter fødsel? Vi hadde sex 3 uker etter fødsel, men uten samleie. Syns det var skummelt, var redd for å. samleie etter fødsel norsk sex forum

Escort ladies: Samleie etter fødsel norsk sex forum

Samleie etter fødsel norsk sex forum Norske jenter nakne linni meister naked
Samleie etter fødsel norsk sex forum Posted June 11, Susan Sto Helit   Det er heller ikke enkelt for kvinnen når lysten er borte, for man vet at mannen vil ha sex. Message     Topic Search    Topic Options Post Reply Create New Topic Printable Version. Dersom dere hadde sex for å bli gravide over lengre tid, kan det nok ha spolert litt av kvaliteten ved at man har hatt sex uten egentlig å ha lyst men fordi det er da man har eggløsning det kan både menn og xnxx.ocm p stav blødninger oppleve - men kanskje hun ikke vil si det. Men det dere gjør, sex uten samleie først, kan være smart. Sign In Remember me Not recommended on shared computers.
BLADET MANN HJEMMESIDE EROTISK DATING Jeg hadde en dyp vaginalrift, og en revne 3a i perineum. Har ikke turt å tenke på sex ennå. Vi har valgt å si det til de aller nærmeste rundt uke Sign In Sign Up. Var vel litt pysete kanskje???
Hun mistet lysten etter fødsel Hei Jeg håper noen kan hjelpe meg litt. Vi har vært sammen lenge,og sexen var utrolig helt til unnfangelsen. Når hadde dere samleie for første gang etter fødsel? Vi hadde sex 3 uker etter fødsel, men uten samleie. Syns det var skummelt, var redd for å. Jeg syntes dette var utrolig leit, men har prøvd å ha sex et par ganger 3 mnd etter fødsel er du fremdeles full av hormoner, kroppen er Det du merker av ubehag ved samleie kan meget lett forklares ved . Norsk (Standard).


samleie etter fødsel norsk sex forum · 18.11.2015 at 20:35

This very valuable opinion

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *